Bodø Glimt Tannbørste - Historien bak Bodø/Glimts tannbørste — Toppkamp : Etter vanlig femårsregel betyr dette femmålsseire .

Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen. Bodø/glimt supporterklubb er vel ett passende forslag?

Den dag i dag er den. Bodø Glimt Tannbørste : Sol Sluz Prosto Bodo Glimt
Bodø Glimt Tannbørste : Sol Sluz Prosto Bodo Glimt from i.eurosport.com
Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv. Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Den dag i dag er den. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå . Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables.

Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen.

Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå . Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv. Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Fem år etter etter at vålerenga hanka inn den siste bøtta, møter vi bodø/glimt for første gang på fem år. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Bodø/glimt supporterklubb er vel ett passende forslag? Den dag i dag er den. Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen. Etter vanlig femårsregel betyr dette femmålsseire . Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Here you find the most succesful .

Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Den dag i dag er den. Bodø/glimt supporterklubb er vel ett passende forslag? Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for.

Fem år etter etter at vålerenga hanka inn den siste bøtta, møter vi bodø/glimt for første gang på fem år. Bodø Glimt Tannbørste : Bodø Glimt Tannbørste
Bodø Glimt Tannbørste : Bodø Glimt Tannbørste from i1.wp.com
Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv. Here you find the most succesful . Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Fem år etter etter at vålerenga hanka inn den siste bøtta, møter vi bodø/glimt for første gang på fem år. Bodø/glimt supporterklubb er vel ett passende forslag? Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen.

Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Den dag i dag er den. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Etter vanlig femårsregel betyr dette femmålsseire . Fem år etter etter at vålerenga hanka inn den siste bøtta, møter vi bodø/glimt for første gang på fem år. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Here you find the most succesful . Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Bodø/glimt supporterklubb er vel ett passende forslag? Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste?

Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Den dag i dag er den. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for.

Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Bodø Glimt Tannbørste : Bodø Glimt Tannbørste
Bodø Glimt Tannbørste : Bodø Glimt Tannbørste from i1.wp.com
Here you find the most succesful . Den dag i dag er den. Etter vanlig femårsregel betyr dette femmålsseire . Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Bodø/glimt supporterklubb er vel ett passende forslag?

Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om.

Den dag i dag er den. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå . Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Here you find the most succesful . Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv. Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Personlig synes jeg at tannbørstan høres bedre ut en tannbørsteklanen. Fem år etter etter at vålerenga hanka inn den siste bøtta, møter vi bodø/glimt for første gang på fem år.

Bodø Glimt Tannbørste - Historien bak Bodø/Glimts tannbørste â€" Toppkamp : Etter vanlig femårsregel betyr dette femmålsseire .. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i 1993, da trond sollied ledet bodø/glimt til cupseier og seriesølv. Top scorers from bodø/glimt and players with high positions in scoring tables. Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør bodø/glimt. Etter vanlig femårsregel betyr dette femmålsseire .